Naš program emitujemo 24 sata na dan: najnovije hitove, narodnu, zabavnu, izvornu, nema šta nema. Uz naše moderatore imate i vi mogućnost kreiranja našeg programa. Uključite se u emisiju putem SMS-a ili telefona. Posjetite naš chat, forum i pregledajte našu galeriju slika.
Vaš Radio MegaHit
SMS
Šaljite SMS na sljedeći način:
Upišite riječ BN (razmak) MEGAHIT (razmak) i vašu poruku.
Vašu poruku šaljite na broj zemlje u kojoj se nalazite!
Muž se kasno vraća kući, ulazi u krevet i počinje da se gura uz suprugu.
- Dragi, nisam raspoložena za seks.
- Ma, šta vam je danas, kao da ste se sve dogovorile!
Kaže muž ženi:
• Ženo, da ja skratim bradu za 2 centimetra bio bi k'o Njegoš.
Opet muž govori ženi:
• Ženo, da ja skratim kosu za 2 centimetra bio bi k'o Car Lazar.
Nakon toga žena će mužu:
• Kad bi ti skratio onu stvar za 2 centimetra bio bi k'o carica Milica.
Slavio Mujo i Fata 20.god.braka i ona mu obecasvecani rucak.on dodje kuci,na stolu svecan stoljnjak,gore svijeca na sve strane romantika.mujo sjeo za sto Fata nosi na tanjuru socno natopljenu lepinju i stavi je Muji,on se obradova.Dize lepinju kad unutra samo jedan cevapcic,sav se skupio.Fato bona sta je ovo,lepinja je socna,a unutra samo jedan cevap?Aaaaaaaaaaaa moj Mujoooooovidi kako je meni s tobom vec 20godina
Dodje Haso na radio stanicu i kaze:-Nasao sam novcaniksa hiljadu eura! U njemu licna karta: Huso Mustafic,Ulica Ferhadija23. Sarajevo. -Pa sta da mi uradimo povodom toga,upita ga voditelj?A Haso ce na too : -Ako mozete molim vas Husi pustite neku veselu pjesmuuuuu!
pofatali se Cigo i Ciganka sumljivog morala jedno vece i sutradan se Cigo probudi pun buva i vaski! Ode kod Ciganke da je izudara zbog toga pa joj rece:-Dobroooooo kurvo jedna, pa zasto me napuni sa ovim vaskama i buvama? Na to ce Ciganka:- Aaaa jellll ,pa sta ti hoces za deset eura ,bubamareeeeee !!!!!!
Sredila se Fata i krenula na glasanje.Tako sredjena obuje mujine cipele broj 46 .sretne je komsinica na putu do glasackog mjesta i upita je:-Bona Fatooo,sve si se sredila i utegla ,al sto obu tolike cipele? Fata ce na to AAAAAAA bogami gdje ti zivis pa bona reko Silajdjic da izadjemo u sto vecem broju!
Ona moja Fata je kurva! -Otkud ti to?-Zamisli, bolan,vracam se s puta i saljem joj telegram da cu doci ,a zateknem je kod kuce sa Ibrom! Poslije krace pauze ,opet ce Mujo , onako sam za sebe:- A mozda i nije kurva .... Mozda samo nije dobila telegram....
Pita cura HODJU mogul da spavam sa crncem,HODJA joj kaze stakfirula,a HODJA moguli da spavam sa kinezom HODJA neuzubila ,a HODJA mogul da spavam s tobom, a HODJA ce JAA BISMILLAAA